Halloween komt eraan (31 oktober) !

Bekijk de lijst met deelnemende huizen HIER

Het is die griezelige tijd van het jaar waarin geesten en kobolden onze gangen doorkruisen op zoek naar lekkernijen! Laten we een veilige en plezierige trick-or-treat-ervaring creëren voor de kinderen in ons gebouw.

Als u van plan bent om kleine monstertjes te verwelkomen voor trick-or-treating, informeer ons dan alstublieft door het onderstaande formulier in te vullen! We stellen een lijst samen van huisnummers waar onze kleine griezeltjes kunnen stoppen voor snoepjes om iedereen een leuke en veilige Halloween te geven.

We zullen de huisnummers publiceren voor/op maandag 30 oktober in de mededelingenkastjes naast de liften zodat iedereen die meedoet weet waar ze kunnen aanbellen.

Veiligheid eerst: Zorg ervoor dat alle traktaties voorverpakt zijn. Laten we onze festiviteiten angstaanjagend en onze interacties verrukkelijk houden!

Gelieve de wensen van buren die ervoor kiezen niet deel te nemen, te respecteren. Als een woning niet op de gepubliceerde lijst staat, ga dan alstublieft naar de volgende deelnemende woning.

Bedankt voor uw hulp om Halloween een spooktaculair evenement te maken voor al onze bewoners!